top of page
Mountain Landscape

Informasjonssikkerhet og risikostyring

Vi hjelper deg med å skreddersy løsninger for din bedrift 

Prendo er et rådgivningsselskap innen informasjonssikkerhet og risikostyring som leverer tjenester over hele Norge.

 

Vår misjon er å hjelpe våre kunder til å skape varige ferdigheter i systematisk håndtering av trusler knyttet til informasjonssikkerhet som en integrert og naturlig del av virksomhetens verdiskapende prosesser.

I Prendo har vi bred praktisk erfaring og tung kompetanse innen risikostyring og informasjonssikkerhet. Vår styrke ligger i å tilpasse metodikk og prosesser slik at resultatet bidrar til forståelse for trusler, sårbarheter og risiko på alle nivå i organisasjonen, inkludert (og kanskje frem for alt) de som ikke er eksperter på IT og/eller risikostyring.

E3708FCE-6A98-4B92-9A9E-DDD771B95F04_4_5

Lasse Berg Andersen, phd.
Lasse har 30 års erfaring innen risikostyring og informasjonssikkerhet fra ulike bransjer, herunder oppdrettsnæring, samferdsel, prosessindustri, bank, forsikring, bygg & anlegg og olje & gass. Han har omfattende praktisk erfaring med anvendelse av hele bredden av fagområdet, fra rammeverk og prosesser til metodikk og verktøy. Lasse har lang erfaring fra topp- og mellomlederstillinger i selskaper der risikostyring og informasjonssikkerhet utgjør kjernevirksomheten. Han er sertifisert ISO27001 «Lead Auditor» og sertifisert ISO27001 «Lead Implementer» av styringssystem for informasjonssikkerhet. Lasse har også bistillinger som Professor ved både Universitetet i Stavanger og ved Havforskningsinstituttet i Bergen.
T: (+47) 909 57 311

E: lasse.berg.andersen@prendo.no

bilde%20trude%20prekestolen_edited.jpg

Trude Berg Andersen, phd.

Trude har en mastergrad i økonomi fra London School of Economics og en dr.grad i industriell økonomi og markedsanalyse fra Universitetet i Stavanger. Hun kom fra stillingen som analytiker i Oil Trading&Sales i Equinor før hun startet som rådgiver innen informasjonssikkerhet og risikoanalyse i Prendo. Trude er sertifisert ISO27001 Auditor av styringssystem for informasjonssikkerhet. Hun er fast gjesteforeleser på masternivå ved UiS der hun har ansvaret for digitale trusler og cyber security i faget Enterprise Risk Management . 

T: (+47) 909 82 392

E: trude.berg.andersen@prendo.no

bottom of page